Veel gestelde vragen

Wanneer we de eerste conceptlevering versturen of correcties aanbrengen in het logo, ontvang je als bijlage een e-mail met daarin het logoconcept (of wijziging van een concept in geval van een correctieronde). U kunt feedback gebruiken om op deze e-mails te reageren.

Dit onderdeel is afhankelijk van de taken die u bij ons uitvoert. Voor standaard logotoepassingen waarbij u ons vraagt ​​om veel concepten voor u te bedenken, gebruiken we er minimaal twee, maar in werkelijkheid zijn het meestal drie of vier. Als u ons echter vraagt ​​om uw eigen schetsen te maken, ontvangt u een concept en kunnen er nog enkele wijzigingen zijn (bijvoorbeeld door andere kleuren of lettertypen te gebruiken). Voor logo’s met mascottes of cartoons (met heel duidelijke wensen) gebruiken we ook minimaal één concept. Uiteraard worden correcties in alle gevallen meegenomen

Inclusief alle correctierondes. De ronde duurt ongeveer 1 werkdag.

Nadat u ons heeft betaald, krijgt u alle rechten op het logo (overschrijving betalingsvertegenwoordiger). Dit zijn gebruikersrechten, je mag het logo of logo-elementen niet doorverkopen (niet voor commercieel gebruik), maar verder mag je het voor elke operatie gebruiken. Ons werk wijkt enigszins af van de meeste concurrenten, zonder verplichtingen of plotselinge extra kosten.

Alle opdrachten die je bij ons doet, zijn inclusief correctierondes en je weet vooraf al hoeveel het gaat kosten. We bieden echter een 100% tevredenheidsgarantie. Daardoor hebben we een uitgebreid netwerk van ontwerpers, waardoor we in het ergste geval van ontwerper kunnen wisselen. Echter is ons dit nog nooit voorgekomen.

We hebben u kennis laten maken met ons proces op de pagina “logo-ontwerp proces”.

Je ontvangt van ons zowel vector als rasterbestanden. De standaard set bestaat uit de vectorbestanden AI, EPS en PDF en de rasterbestanden JPG en PNG. Deze laatste twee ontvang je in zowel lage als hoge resolutie (72dpi/300dpi).

Een kleine uitleg van de bestanden die wij opleveren

  • .AI bestand; het bestand waarin het logo is gemaakt (Adobe Illustrator) en ook aangepast kan worden (deze bestanden zijn op te rekken tot oneindig formaat)
  • .EPS bestand; een bewerkbaar bestand dat nodig is voor sommige druktechnieken en/of bepaalde software pakketten
  • .PDF bestand; een extra, niet bewerkbaar maar wel te drukken bestand, nodig in sommige situaties
  • .JPG bestanden; deze zijn geschikt voor allround gebruik op het web, de versie met toevoeging -high in de bestandsnaam is opgeslagen in 300dpi, betreft het bestand in hogere resolutie
  • .PNG bestanden; deze zijn geschikt voor allround gebruik op het web en hebben een transparante achtergrond, de versie met toevoeging -high in de bestandsnaam is opgeslagen in 300dpi, dat betreft het bestand in hogere resolutie

Daarnaast leveren we graag het bestand aan wat u nodig heeft mocht deze geen onderdeel zijn van onze standaard set. Zo zijn er bepaalde bestandstypes waar we af en toe eens om gevraagd worden, denk aan bijvoorbeeld DWG (autocad) bestanden.

Nee. Wij hebben geen dure kantoorpanden. Dit is ook een van de maatregelen die we hebben genomen om de prijzen laag te houden. Daarom kunnen onze ontwerpers op elk moment en op elke plek werken die hen uitkomt.

U betaald pas wanneer u helemaal tevreden bent. Wanneer u aangeeft dat het ontwerp naar wens is en definitief gemaakt mag worden stellen wij de factuur voor u op. U ontvangt de factuur per e-mail en deze kunt u via bankoverschrijving of iDeal voldoen. Tegelijkertijd maken wij de bestanden gereed voor oplevering en zodra de betaling verwerkt is sturen wij deze toe (per e-mail), voor het gereed maken van de bestanden hebben we circa 24-48 uur nodig.

Dat kan zeker. Onze dienstverlening aan particulieren is gelijk aan die we leveren aan onze zakelijke klanten. Als particulier vragen wij u wel om de opdracht vooraf te betalen. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestigingsmail en een e-mail met daarin onze factuur en iDeal betaal link. Uiteraard kunt u het verschuldigde bedrag ook per bankoverschrijving over maken.

Klik voor Whatsapp!