Website laten maken

Website laten maken

Voor maar eenmalig € 495,-

9,2
4.6/5
B social media

Website laten maken?

Wilt u een website laten maken. B Social Media helpt u graag bij het maken van uw nieuwe website. Alle website die wij maken zijn; Google geoptimaliseerd, inclusief 1e jaar GRATIS hosting en mobiel vriendelijk. Uw website is de eerste indruk die uw bedrijf geeft op nieuwe klanten, daarom moet de ontwikkeling hiervan professioneel gedaan worden. Een professionele website laten maken kunt u dan ook aan ons overlaten.

Wij hanteren een vaste prijs van; € 495,- voor het ontwerpen van een website. De hosting van uw website is het eerste jaar helemaal gratis! Bekijk al onze prijzen hier!

Een volledige website laten maken heeft gemiddeld een tijdsduur van 2 a 3 weken. Wij leveren meestal al binnen 1 week een eerste opzet van de website op, vanaf daar passen wij de website aan tot u 100% tevreden bent.

Bij B Social Media is het ook mogelijk om uw website in 2 á 3 termijnen te betalen. 

De kosten van een website hosting bij ons het eerste jaar is nul. Wij geven altijd het eerste jaar hosting gratis.

Na uw gratis jaar kunt u zelf kiezen of u de hosting bij ons wilt houden voor € 12,50 p.m. of ergens anders de website wilt laten hosten.

Een logo is ook de eerste indruk die een bedrijf geeft. Het is daarom belangrijk dat een logo professionaliteit uitstraalt. B Social Media helpt u graag verder met het ontwerpen van een professioneel logo.

Waarom B Social Media?

Website laten maken

[contact-form-7 id="1211" title="Website aanvragenn"]

All-inclusive website Pakket

Ons pakket is helemaal compleet. Je krijgt namelijk een professionele website, domeinnaam, E-mail, hosting en onderhoud! Ook nadat u online bent kunt u gratis gebruikt blijven maken van onze service.

Gratis webhosting

Als jij een website of webshop door B Social Media laat maken krijgt u het 1e jaar webhosting gratis van ons cadeau. Niet alleen de webhosting maar ook ongelimiteerd aantal e-mailadressen.

Klik voor Whatsapp!