Bestaand logo aanpassen

Bestaand logo aanpassen

Voor maar eenmalig € 49,-

9,2
4.6/5
B social media

Ben je niet tevreden met je bestaande logo, of heb je behoefte aan meerdere variaties? Bij B Social Media helpen we je niet alleen met het maken van een compleet nieuw logo, maar we kunnen ook uit de voeten met een al bestaande versie. Wij werken snel en goedkoop, en bovendien krijg je bij ons onbeperkte correctierondes. Zo weet je zeker dat het dit keer wel gaat lukken met je logo, of dat je precies de variatie krijgt die je wilt. Wij zijn pas klaar als jij 100% tevreden bent.

Kwaliteit door kennis en ervaring

Een goed logo kan het verschil maken tussen succes en mislukking in de marketing van je onderneming. Het moet goed uitdragen waar jij en jouw bedrijf voor staan. Daarnaast moet het ook nog eens de beoogde doelgroep aanspreken. Bovendien moet het logo dit allemaal doen met (bij voorkeur) zo weinig mogelijk beeldelementen. Een hele opgave, en de reden dat het ontwerpen van een logo echt vakwerk is. B Social Media heeft meer dan 15 jaar ervaring in de grafische sector, en beschikt over een uitgebreid netwerk aan vormgevers. Daarom kunnen wij consistent goede kwaliteit leveren voor een lage prijs.

Hoe ontwerpen wij een nieuw logo?

Normaal gesproken ontwerpen we bij B Social Media logo’s op basis van vaak niet meer dan een idee. Wij gebruiken zo veel mogelijk input zoals natuurlijk bedrijfsnaam, slogans, eventuele huisstijl enzovoorts, maar we kijken ook naar je bedrijfsactiviteiten om te zorgen dat het logo daar goed bij aansluit. Als je al een logo hebt, is dat natuurlijk een ideaal uitgangspunt. Vooral als je weet wat je er wel, en wat je er niet goed aan vindt. Ook luisteren we graag naar eventuele voorbeelden die jou aanspreken. Zo komen we snel en vakkundig tot een nieuw ontwerp.

Een variatie van je logo

Bij logo’s draait het vooral om herkenbaarheid. Daarom hebben de meest succesvolle bedrijven een beeldmerk dat je meteen zult herkennen. Maar dat wil niet zeggen dat je altijd maar exact hetzelfde logo hoeft te gebruiken. Het kan best zijn dat je verschillende variaties nodig hebt, voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld voor briefpapier, waar je bovenaan een aangepaste versie van je logo gebruikt, die beter past in een briefhoofd. Of we maken een speciale versie voor gebruik als profielafbeelding in je social-media-accounts.

Onze werkwijze

Als we de aanvraag, inclusief je bestaande logo en gewenste aanpassingen, hebben, gaan we aan de slag. Wij leveren je binnen uiterlijk 72 uur een versie waar je commentaar op mag leveren. Het zou natuurlijk prachtig zijn als je meteen tevreden bent. Maar natuurlijk begrijpen we het als dat niet zo is. Daarom krijg je bij ons gewoon een onbeperkt aantal correctierondes. We gaan net zo lang door totdat je tevreden bent.

Een aangepast logo voor een scherpe prijs

Wij rekenen voor het ontwerpen van logo’s een erg scherp tarief van 99 euro ex. btw. Dat kunnen we doen door ons uitgebreide netwerk van professionele designers. Daardoor heb jij binnen een korte tijd en voor een goede prijs een logo helemaal aangepast zoals jij dat wilt.

Korting bij kleine wijziging

n het geval we niet een geheel nieuw logo op gaan zetten maar bijvoorbeeld enkel een tekst of kleur aan gaan passen dan kunnen we je een scherpere prijs bieden, dit begint vanaf € 59,- exclusief btw. Stuur ons je huidige logo even per e-mail (info @b-socialmedia.nl) en omschrijf wat er gedaan moet worden, wij geven je dan zo snel mogelijk een prijsopgave.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Logo laten ontwerpen

Ben je overtuigd na het zien van ons portfolio? Aanvragen doe je simpel en snel via onze website. We vragen je om bepaalde informatie welke ons helpt een goed beeld te vormen van je onderneming en/of wensen. Heb je voorbeelden of een eigen schets? Stuur deze vooral mee.

Meer informatie over logo ontwerp

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen je vraag binnen 24 uur te behandelen. Veel algemene vragen hebben we daarnaast beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.

Stel ons je vraag

[contact-form-7 id="489" title="Zonder titel"]
Klik voor Whatsapp!