Logo ontwerp proces

Logo ontwerp proces

Logo proces ontwerp

Met ons uitgebreide op ervaring gebaseerde proces kunnen ondernemers die eigenaar zijn van onze logo-ontwerpen vertrouwen op professionele ontwerpen die snel en goedkoop kunnen worden verkregen. Maar hoe bereiken we dit doel eigenlijk? Onze klanten spelen eigenlijk een heel belangrijke rol in bewust of onbewust. Van de eerste aanvraag tot de laatste versie, we hebben zeer goed geluisterd naar verzoeken van klanten en deze behandeld met een perfect logo. Wij zijn immers pas tevreden als u tevreden bent. Wanneer al onze ontwerpers het hebben opgezet, heb je een logo dat in alle soorten en maten kan worden gebruikt.

Van tevoren informatie verzamelen

Tijdens het gehele logo-ontwerpproces is de belangrijkste deelnemer de klant. Het logo moet passen bij uw visie en doel. Daarom, als u van tevoren zoveel mogelijk informatie verzamelt, zal dit ons en uzelf enorm helpen. Het maakt niet uit of je geen ontwerpkennis hebt. We vonden de volgende informatie nuttig:

  • De bedrijfs-, merk- of productnaam waar het logo voor is;
  • Slogan, eigenschappen en/of diensten die daar misschien bij horen;
  • Een korte omschrijving in je eigen woorden van je bedrijf, product en/of dienst.

Meer informatie en wensen

Wanneer u een logo aanvraagt ​​of feedback geeft, heeft u wellicht meer ideeën over het logo. We horen het graag! Wat je kunt bedenken is:

  • Eigen beeldmateriaal dat je graag in je logo verwerkt wilt zien;
  • Logo’s van andere bedrijven of producten die jou aanspreken en als voorbeeld kunnen dienen;
  • Kleuren of misschien zelfs kleurcodes die in je logo gebruikt moeten worden;
  • Alle andere ideeën en/of specificaties voor je logo zijn welkom bij ons!

Een logo laten maken begint met een aanvraag

U kunt het proces van het ontwerpen van het bedrijfslogo door ons starten via ons aanvraagformulier. We hebben hier veel vragen voor u opgesomd die het voor u en ons gemakkelijker maken om snel het logo te krijgen dat u nodig heeft. Misschien heb je zelf veel van zulke vragen bedacht en het invullen ervan is een fluitje van een cent. Heeft u uw aantekeningen op papier gezet en wilt u onze vragenlijst niet invullen? Stuur uw verzoek en gedetailleerde informatie naar info@b-socialmedia.nl, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij bekijken eerst je aanvraag

Als we uw verzoek ontvangen, zullen we eerst controleren of we voldoende informatie hebben om het ontwerpproces te betreden. U hoeft niet alles van tevoren te weten of in te vullen, maar hoe meer informatie u heeft, hoe beter. Hoe meer informatie je geeft over de kleuren, vormen en ideeën die het logo wil uitstralen, hoe sneller we met het eerste concept kunnen komen. Als we niet over voldoende informatie beschikken om aan de slag te gaan, nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op om enkele vragen te stellen.

Genoeg informatie? Eerste ontwerp

Als we voldoende informatie hebben, laten we de ontwerper werken. We hebben een enorm netwerk van ervaren en professionele ontwerpers, zodat uw vragen altijd snel kunnen worden beantwoord. Dit betekent dat u binnen drie werkdagen al minimaal twee (maar vaak drie of vier) concepten kunt gebruiken. Als u direct tevreden bent, is dat prima, anders kunt u ons uw opmerkingen sturen en wij zullen het ontwerp eenvoudig aanpassen. Het maakt niet uit hoeveel revisies u wilt, u betaalt altijd dezelfde vergoeding.

Niet meteen tevreden? Geef feedback

De conceptlogo die wij leveren zijn wat ons betreft niet per se het eindresultaat. Het komt voor dat klanten direct tevreden zijn met wat ze krijgen, maar als u niet tevreden bent, kunt u dat aan ons vertellen. We zullen dan nieuwe herzieningen maken op basis van uw opmerkingen: uw tevredenheid en ontevredenheid over het eerste concept. Het doel is om samen te werken om uiteindelijk een logo te vormen. De ervaring leert dat dit proces in de meeste gevallen niet meer dan twee ronden beslaat, deze ronden duren ongeveer 3 werkdagen, maar meestal sneller.

Doel bereikt: professioneel logo in vele formaten

Zodra we hebben geschoten, heb je het perfecte ontwerp en je wilt het natuurlijk op veel manieren kunnen gebruiken. Daarom leveren wij uw logo als vectorbestand. U krijgt ten minste één AI-bestand en één EPS-bestand om in Adobe Illustrator te gebruiken. Daarnaast ontvang je ook JPEG-, PNG- en PDF-logo’s, die je direct in prints kunt gebruiken. Al deze variaties zijn bij de prijs inbegrepen en u kunt het logo vrij gebruiken volgens uw wensen.

Welke soort logo laten maken?

We bieden twee varianten van het logo aan: het standaardlogo is 99 euro, het logo met mascotte of cartoon en de vraagprijs is 169 euro (genoemde prijs is exclusief btw). Pictogrammen of andere eenvoudige grafische elementen zijn geschikt voor standaardlogo’s, maar het tekenen van een mascotte of cartoon in een professioneel logo betekent meer werk. Daarom kunnen we geen spoedlevering (binnen 24 uur) leveren voor het mascotte- of cartoonlogo. Voor het standaard logo is dit mogelijk, dan moet u 149 euro (excl. Btw) betalen.

Wat is een professioneel logo?

Hoe denk je dat de logo’s van bepaalde ondernemers zijn gemaakt door professionals? Wat maakt hun logo goed? Onze ontwerpers gebruiken doorslaggevende factoren om hun werk uniek te maken, maar voor u (als opdrachtgever) zijn ze ook een handig hulpmiddel om te beoordelen of u tevreden bent met het logo. Logo’s kunnen een positief onderscheid maken in enkele basisprincipes – goede logo’s zijn tijdloos, met uitstekende eenvoud en uniciteit – maar de twee belangrijkste dingen die u kunt bedenken zijn:

  • Wat wil je uitstralen met je logo, en
  • Welke doelgroep wil je aanspreken?

Hoe beter je dit weet, hoe beter onze ontwerpers hierop kunnen aansluiten. Succes gegarandeerd!

Huisstijl laten ontwerpen om je logo optimaal te gebruiken

Het logo is de belangrijkste uitdrukking van een merk of bedrijf. Om er het beste van te maken, moeten uw resterende ontwerpen (zoals visitekaartjes, briefpapier of verpakkingsmaterialen) exact overeenkomen met het logo. Gelukkig kun je ook gebruik maken van de professionele huisstijlen die we hebben gemaakt. U kunt al een huisstijl van € 119 ontwerpen zonder BTW en net als het logo ontvangt u binnen drie werkdagen het eerste concept en kunt u onbeperkt wijzigingen aanbrengen. Op deze manier kunt u het meeste uit uw perfecte logo halen.

Logo laten ontwerpen

Ben je overtuigd na het zien van ons portfolio? Aanvragen doe je simpel en snel via onze website. We vragen je om bepaalde informatie welke ons helpt een goed beeld te vormen van je onderneming en/of wensen. Heb je voorbeelden of een eigen schets? Stuur deze vooral mee.

Meer informatie over logo ontwerp

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen je vraag binnen 24 uur te behandelen. Veel algemene vragen hebben we daarnaast beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.

Stel ons je vraag

[contact-form-7 id="489" title="Zonder titel"]
Klik voor Whatsapp!