Logo laten ontwerpen

Voor maar eenmalig € 99,-

9,2
4.6/5
B social media

Logo laten ontwerpen?

Wilt u een logo laten ontwerpen. B Social Media helpt u graag bij het ontwerpen van een nieuw logo. Alle logo’s die wij maken zijn; geschikt voor drukwerk, van de hoogste kwaliteit en wordt opgeleverd met transparante achtergrond. Uw logo is de eerste indruk die uw bedrijf geeft, daarom moet de ontwikkeling hiervan professioneel gedaan worden. Een professioneel logo ontwerp kunt u dan ook aan ons overlaten.

Wij hanteren een vaste prijs van; € 99,- voor het ontwerpen van een logo. Voor het digitaliseren van een logo zijn de kosten va. € 49,-. Bekijk al onze prijzen hier!

Een logo is ook de eerste indruk die een bedrijf geeft. Het is daarom belangrijk dat een logo professionaliteit uitstraalt. B Social Media helpt u graag verder met het ontwerpen van een professioneel logo.

Een logo ontwerpen heeft gemiddeld een tijdsduur van 1 week. Wij leveren meestal al na 1 werkdag een eerste ontwerp op, vanaf daar passen wij het logo aan tot u 100% tevreden bent. Benieuwd naar onze logo ontwerp proces?

Een professioneel logo hebben kent veel voordelen. Zo kan een logo dienen voor een goede eerste indruk, opvallen, geloofwaardigheid en merk herinnering.

Er zijn veel opties om gratis zelf je logo te ontwerpen. Wij raden dit niet aan omdat je vaak niet de juiste bestandsformaten bij een gratis logo krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat een logo professionaliteit uitstraalt en dat je uitblinkt van de concurrent.

Waarom B Social Media?

Logo laten ontwerpen

[contact-form-7 id="1123" title="Contact logo aanvraag"]

Snel en goedkoop logo laten ontwerpen

Een goed logo hebben is erg belangrijk voor het bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en bepaalt mede het uiterlijk van het product of dienst. Het creëren van een goed bedrijfslogo vergt meer kennis dan u denkt. Daarom kunt u het logo het beste ontwerpen door een professionele ontwerper. B Social Media heeft meerdere ervaren ontwerpers in dienst die alle kennis en kunde hebben om snel goede bedrijfslogo’s te ontwerpen.

De snelste service

B Social Media is de snelste logo leverancier in Nederland en België. Als u een normaal logo moet gebruiken, kunt u het eerste concept binnen drie werkdagen voltooien. We bieden ook een 24-uursservice, maar hiervoor moet een kleine vergoeding in rekening worden gebracht. We kunnen het ontwerp binnen 24 uur na werkdag leveren. We bieden zelfs twee ontwerpen aan. Vervolgens kunt u de ontwerpen bekijken die u het meest aanspreken. Als u opmerkingen heeft, gaan we door. U kunt op elk gewenst moment feedback geven, en we zullen niet stoppen totdat u zegt dat alles in overeenstemming is met uw wensen. Hiervoor betaalt u altijd een vaste, scherpe prijs.

Een logo voor 99 euro

Bij B Social Media heeft u al een professioneel logo voor slechts 99 euro (exclusief btw). Binnen deze prijs kunt u onbeperkt wijzigingen aanbrengen. Als u meerdere keren feedback geeft, brengen wij geen extra aanpassingskosten in rekening. Zo weet u altijd precies welk voorschot er wordt betaald en komt u nooit voor verrassingen te staan. dat is goed. U hoeft alleen te betalen als u aangeeft dat het logo in het definitieve handelsmerk kan worden verwerkt, dus u hoeft alleen te betalen voor producten waar u 100% tevreden mee bent. Dat geeft toch een gevoel van veiligheid, toch?

Onbeperkt aanpassen

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarom kun je onbeperkt feedback geven op het ontwerp zonder extra te betalen. B Social Media hoopt dat elk bedrijf een volledig bevredigend logo kan krijgen dat meerdere jaren meegaat. Prijs mag dit niet beperken. Omdat onze ontwerpers een schat aan kennis en ervaring hebben, hebben ze meestal weinig feedback nodig, maar het is goed om te weten dat je wel een keuze hebt. Wij streven naar 100% tevredenheid Voordat u zegt dat het logo klaar is, staan ​​onze ontwerpers u met hart en ziel terzijde.

Aan de slag

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het handig als u uw wensen en ideeën heeft vermeld. Kent u het bedrijfslogo dat u wilt ontvangen? Vertel ons dan uw wensen. Als je het niet weet, kun je eerst wat onderzoek doen. Kijk bijvoorbeeld naar de website van een concurrent. Welke logo’s hebben ze? Welke zijn aantrekkelijk voor u en welke niet aantrekkelijk voor u? Deze informatie is erg handig voor ontwerpers. Uiteraard kunnen zij u voorzien van suggesties over de juiste afbeeldingen, kleuren en eventueel goede fonts.

Het eindproduct

Wanneer we een goed idee hebben over wat je wilt, gaan onze designers direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur (werkdag) ontvangt u onze twee of drie suggesties voor bedrijfslogo’s (alleen wanneer u onze 24-uurs service gebruikt). We kunnen het logo blijven gebruiken dat u het meest aanspreekt. We zullen indien nodig aanpassingen doen en geen extra kosten in rekening brengen. Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, ga je akkoord. U krijgt het definitieve bedrijfslogo in verschillende bestandsindelingen, zodat u het overal kunt plaatsen. U betaalt pas volledig volgens uw wensen nadat de levering is afgerond.

Risicoloos proberen

Sterker nog, bij B Social Media ben je vrij om het logo te ontwerpen. U weet altijd precies wat u vooraf wilt betalen en doet dit alleen als u 100% tevreden bent. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over ontwerpen die u niet bevallen. Voor de scherpe prijs van 99 euro exclusief btw kun je er zeker van zijn dat het ook zorgt voor supersnel professioneel design. We zijn ervan overtuigd dat we weten hoe we voor elk bedrijf het perfecte logo kunnen maken. Daarom durven wij concurrerende prijzen en snelle service te bieden.

Richtlijnen voor een goed logo

Als u uw wensen goed begrijpt, kunt u het beste een logo ontwerpen. Uiteraard geeft de ontwerper u tips en advies, maar u kent uw bedrijf en uw branche het beste. Het is belangrijk om te bedenken wat er straalt met het bedrijfslogo en welke doelgroep zich moet ontwikkelen. Zakelijke klanten, kinderen, jongeren, andere bedrijven: elke doelgroep heeft een ander logo nodig. Je geeft kinderen en jongeren grappige en vrolijke logo’s, maar zakelijke klanten voelen zich prettiger bij professionele en stijlvolle logo’s. Een goed logo is uniek, eenvoudig en tijdloos.

Flexibel en schaalbaar

Het bedrijfslogo zal uiteindelijk in diverse nieuwsberichten verschijnen. Het moet geschikt zijn voor weergave op websites, reclameborden, briefpapier en vele andere plaatsen. Daarom is een van de kenmerken schaalbaarheid: het logo moet er mooi en duidelijk uitzien, ongeacht de grootte. Gebruik daarom geen details en kleine lettertypen. Het is ook slim om het zwart-witte uiterlijk van het bedrijfslogo te zien. Is het nog steeds duidelijk en krachtig? De kleur van het logo moet geschikt zijn voor gebruik op verschillende achtergrondkleuren. Onze ontwerpers helpen u bij het overwegen van deze basisfuncties.

Vragen?

Het ontwerpen van een goed bedrijfslogo vergt uiteraard veel expertise. Daarom wordt het niet aanbevolen om het zelf te proberen, omdat dit bijna altijd een slechte kwaliteit oplevert. Professionele ontwerpers begrijpen alle vereisten en kunnen u goede suggesties geven. Neem op elk moment contact met ons op om uw wensen te bespreken en te bepalen of deze realistisch zijn. B Social Media hoopt dat klanten 100% tevreden zijn en een bedrijfslogo krijgen dat jaren meegaat. Voor slechts 99 euro (excl. Btw) heeft u al een professioneel logo, zodat u niet op deze prijs hoeft te letten.

Logo laten ontwerpen

Ben je overtuigd na het zien van ons portfolio? Aanvragen doe je simpel en snel via onze website. We vragen je om bepaalde informatie welke ons helpt een goed beeld te vormen van je onderneming en/of wensen. Heb je voorbeelden of een eigen schets? Stuur deze vooral mee.

Meer informatie over logo ontwerp

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen je vraag binnen 24 uur te behandelen. Veel algemene vragen hebben we daarnaast beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.

Stel ons je vraag

[contact-form-7 id="489" title="Zonder titel"]
Klik voor Whatsapp!