Logo laten ontwerpen ’s Hertogenbosch

Logo laten ontwerpen 's Hertogenbosch

Voor maar eenmalig € 99,-

9,2
4.6/5
B social media

Logo laten ontwerpen in 's Hertogenbosch?

Wilt u een logo laten ontwerpen in ’s Hertogenbosch. B Social Media helpt u graag bij het ontwerpen van een nieuw logo. Alle logo’s die wij maken zijn; geschikt voor drukwerk, van de hoogste kwaliteit en wordt opgeleverd met transparante achtergrond. Uw logo is de eerste indruk die uw bedrijf geeft, daarom moet de ontwikkeling hiervan professioneel gedaan worden. Een professioneel logo ontwerp in ’s Hertogenbosch kunt u dan ook aan ons overlaten.

Wij hanteren een vaste prijs van; € 99,- voor het ontwerpen van een logo. Voor het digitaliseren van een logo zijn de kosten va. € 49,-. Bekijk al onze prijzen hier!

Een logo is ook de eerste indruk die een bedrijf geeft. Het is daarom belangrijk dat een logo professionaliteit uitstraalt. B Social Media helpt u graag verder met het ontwerpen van een professioneel logo.

Een logo ontwerpen heeft gemiddeld een tijdsduur van 1 week. Wij leveren meestal al na 1 werkdag een eerste ontwerp op, vanaf daar passen wij het logo aan tot u 100% tevreden bent. Benieuwd naar onze logo ontwerp proces?

Een professioneel logo hebben kent veel voordelen. Zo kan een logo dienen voor een goede eerste indruk, opvallen, geloofwaardigheid en merk herinnering.

Er zijn veel opties om gratis zelf je logo te ontwerpen. Wij raden dit niet aan omdat je vaak niet de juiste bestandsformaten bij een gratis logo krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat een logo professionaliteit uitstraalt en dat je uitblinkt van de concurrent.

Waarom B Social Media?

Logo ontwerp aanvragen

[contact-form-7 id="1123" title="Contact logo aanvraag"]
Klik voor Whatsapp!