Website opnieuw ontwerpen in 2021

Aangezien u hier bent, moet u wellicht de site opnieuw ontwerpen of in ieder geval een site overwegen. Misschien ziet uw website er verouderd uit en denkt u dat het tijd is om wijzigingen aan te brengen, of misschien is het probleem van stilstaand verkeer en dalende conversieratio’s dat u wilt oplossen door de ervaring opnieuw te ontwerpen.

Ongeacht de reden, volgens onze ervaring kan herontwerp veel problemen oplossen. Dit artikel kan u uiteraard helpen bij het maken van een succesvol herontwerp.

Wat is een redesign van een website?

en herontwerp van een website is een aanzienlijke wijziging van de code, inhoud, structuur en visuals van uw huidige website om uw bezoekers beter van dienst te zijn. Een goed herontwerp van een website heeft de neiging om de omzet te verhogen, het bouncepercentage te verlagen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Hoe vaak moet u uw website opnieuw ontwerpen?

Omdat de voorkeuren van klanten, browsertechnologieën en toegankelijkheidsnormen altijd in ontwikkeling zijn, is er geen specifiek tijdsbestek voor hoe vaak u uw website opnieuw moet ontwerpen.

Heeft het herontwerpen van uw website invloed op SEO?

Een slecht herontwerp van een website kan negatieve gevolgen hebben voor uw SEO, terwijl een goed doordacht herontwerp minimale gevolgen voor uw SEO kan hebben. Hier zijn enkele voorbeelden van de schade die een herontwerp kan hebben aan uw SEO:

  1. Het wijzigen van uw URL-structuren kan verbroken links veroorzaken en uw site-architectuur doen instorten
  2. Als u pagina’s verwijdert, verliest u vaak waardevolle backlinks
  3. Te veel 301-omleidingen zullen de paginasnelheid van uw website nadelig beïnvloeden
  4. Een slecht herontwerp resulteert in een slechte gebruikerservaring, waardoor uw bouncepercentage toeneemt

Voor een succesvolle herontwerpstrategie is het een goede gewoonte om je te concentreren op kleine veranderingen, een voor een. Door kleinere wijzigingen door te voeren, kunt u hun effecten meten (bijvoorbeeld met A / B-tests) en eventuele ongewenste wijzigingen snel terugdraaien.

De 6 dingen die u moet weten voor en tijdens het herontwerp van een website

Hier zijn 6 dingen die u moet weten wanneer u een herontwerp van een website nadert en vervolgens doorloopt:

  1. Wat zijn de meest waardevolle pagina’s van uw website?
  2. Wie bezoekt uw website en waarom
  3. Wat uw klanten voortstuwt of stopt
  4. Hoe uw team / bedrijf wordt beïnvloed door het herontwerp
  5. Succes meten met Key Performance Indicators (KPI’s)
  6. Wat u moet veranderen – en hoe u dit kunt testen

Website opnieuw laten ontwerpen uitbesteden

Om de verwachte resultaten van het herontwerpen van de website zo snel mogelijk te krijgen, is het het gemakkelijkst om deze uit te besteden aan een professional. Wilt u ook uw website opnieuw laten ontwerpen en weer helemaal up-to-date krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.